DETALJNO - EFIKASNO - SJAJNO

O nama

Tvrtka „Bruvuk projekti“ osnovana je 2017. godine, a punu afirmaciju na tržištu usluga čišćenja stambenih i poslovnih objekata te njege unutarnjih i vanjskih prostora ostvarila je 2021. godine i od tada kontinuirano uspješno poslujemo i rastemo.

Sjajni dom usluge čišćenja nadilaze osnovne usluge i pružaju vam sveobuhvatno čišćenje koje će obnoviti vaš dom i poboljšati vaš život. Od svakodnevnog čišćenja do rutinskog čišćenja i sezonskih usluga, članovi našeg stručnog tima mogu vam pružiti iskustvo bez premca. Profesionalna oprema, iskustvo i ljubazni djelatnici naše tvrtke će riješiti probleme čišćenja vaših prostora, a vi vrijeme koje ste trebali potrošiti na čišćenje, sada možete iskoristiti za druge aktivnosti.

Kvalitetu izvođenja poslova za koje smo angažirani postižemo redovnom kontrolom rada i aktivnim traženjem povratne informacije od korisnika naših usluga.

Iskustvo koje smo stekli najbolji je temelj za naše nove poslovne aktivnosti, a želja za stalnim poboljšanjem, inovacijama i napretkom slika je još jače tvrtke koja ćemo postati – i ostati -primjer drugima u postizanju vrhunskih rezultata. Spremni smo stalno podizati standard vlastite izvedbe jer to uistinu možemo.

DETALJNO - EFIKASNO - SJAJNO

USLUGE
koje nudimo

Pošaljite nam upit: